SANAYI VE TEKNOLOJI İŞBIRLIĞI (SANTEK) KURULU TOPLANTISI VALI AZIZ YILDIRIM BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Sanayi ve Teknoloji İşbirliği (SANTEK) Kurulu Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Kurul Üyeleri'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısına Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Neşat ÇAKIROĞLU'da  katıldı.

Trabzon'un sanayisi ve ekonomisine ilişkin konuların ele alındığı toplantı yapılacak çalışmaların değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunulmasının akabinde sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ