KARDEŞ ODAMIZIN 100. YILINI KUTLUYORUZ

Yönetim Kurulu Başkanımız  Erdal SARAL,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu İLE birlikte  ,  Menemen Ticaret Odası 100. Yıl Ödül Töreni’ne katıldı.​

Ödül alan girişimcileri kutlayan Hisarcıklıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt Menemen Ticaret Odası’nın 100. yıl dönümü ödül töreninde firmaların başarılarının taçlandığını söyledi.

Üretim, yatırım, ihracat yapan, istihdam sağlayan her firmanın bir yıldız olduğunu ve ödülü hak ettiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "100 yıldır üyesine hizmet veren, ilçesine değer katan Menemen Ticaret Odası kurucularını ve emeği geçenleri saygı ve minnetle yad ediyorum. Hizmet çıtasını devamlı yükselten Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, Meclis Başkanımız Erdinç Cengiz, Yönetim Kurulumuz, Meclis üyelerimiz ve tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.