Deri ve Deri Mamülleri İmalat Mesleğinde Taslak Uusal Mesleki Yeterlilik Taslakları Hakkında Görüş

İstanbul Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği tarafından, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında; -Kürk Giysi İmalatçısı-seviye 5 -Asortici (Deri / Kürk Hazır Giyim ) - seviye 4 -Çakımcı(Kürk Giysi İmalatı) seviye 3 -El işçisi (Kürk/Deri Hazır Giyim ) - seviye 3 -Dikiş Makinesi Operatörü (Deri /Kürk Hazır Giyim ) - seviye 3 -Makine Operatörü (Deri İşlenti ) -seviye 3 mesleklerinde taslak ulusal yeterlilikler hazırlanmıştır. Söz konusu yeterliliklere http://itkib.org.tr adresinden ulaşılabilmekte olup , taslaklar hakkında görüş bildirmek isteyen üyelerimizin "Görüş Bildirim Formu" doldurmak suretiyle en geç 27 Haziran 2018 tarihine kadar Odamıza ulaştırmaları gerekmektedir.
Deri ve Deri Mamülleri İmalat Mesleğinde  Taslak Uusal Mesleki Yeterlilik Taslakları Hakkında Görüş
Deri ve Deri Mamülleri İmalat Mesleğinde Taslak U...