Oda Borsa Müşterek Toplantısı Ofta Yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanununun 99. Maddesi ve Muamelat Yönetmeliğinin 81. Maddesi gereğince ilde kurulu oda ve borsaların 4 ayda bir yapmaları gereken Yönetim Kurulları Müşterek Toplantısı Of Ticaret ve Sanayi Odası nın ev sahipliğinde yapıldı. Nisan 2018 de yapılan seçimlerden sonra yapılan ilk müşterek toplantıya Oftso Yönetim Kurulu Başkanı Errdal SARAL, Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat HACISALİHOĞLU, Trabzon TB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp ERGAN, Trabzon TB Meclis Başkanı Sabahattin ARSLANTÜRK, Oftso Meclis Başkan Yardımcısı İsmail KILIÇ ile oda ve borsaların yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreterleri katıldı. Toplantıda, Trabzondaki Ticaret ve Sanayi sektörü ile ilgili konularda görüş alışverişi yapıldı, ilimiz ve bölgemizle ilgili konularda birlikte hareket etme kararı alındı. Ev sahibi Oftso Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL'ın açılış konuşmasının ardından katılımcılar Trabzon'un ekonomisi, çay ve fındık sektörü , turizm sektörünü değerlendirdiler. İlimizin gelişimi nasıl gibi projeler yapılması gerektiği konuşuldu. Of Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplanyının ardından yemeğe geçildi.Yemekten sonra Oftso Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL yeni dönemin bütün odalara hayırlı olmasını, yönetimlere yeni seçilen üyelere de başarılar dilyerek katılımcılara teşekkür etti.
Oda Borsa Müşterek Toplantısı Ofta Yapıldı.
Oda Borsa Müşterek Toplantısı Ofta Yapıldı....