DeÄŸerli Ãœyemiz,

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle 17-18 Kasım 2021 tarihlerinde " Karadeniz Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliği " düzenleniyor.

Bölgemizin dış ticaretine katkı sağlayacağına inandığımız Karadeniz Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliği, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi'nin yürütüldüğü 60'dan fazla ülkede duyurularak ilgili yabancı firmalar etkinliğe davet edilecektir.

İlgili Sektörler

- Otomotiv/Otomotiv Yan Sanayi

- Makine

- Metal ve Metal Ä°ÅŸleme

- Yiyecek ve İçecek, Deniz Ürünleri

- Paketleme Endüstrisi

- Kimya, Plastik ve Kauçuk

- Yapı ve İnşaat Sektörü, Endüstriyel Mutfak

- Madencilik ve Maden

- Mobilya Tekstil ve Ev Tekstili

Yabancı firmalarla ticari, teknoloji ve araştırma alanlarında işbirlikleri yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu etkinliğe katılacak firmalarımızın en geç 16 Kasım 2021 tarihine kadar aşağıdaki etkinlik linki üzerinden etkinliğe kayıt yaptırmaları ve yine bu tarihe kadar kayıt yaptıran yabancı firmalar ile online görüşme programlarını oluşturmaları gerekmektedir.

Etkinliğin Adı: Karadeniz Uluslararası Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliği

Tarih: 17-18 Kasım 2021

Son Kayıt ve Eşleştirme Tarihi: 16 Kasım 2021

Etkinlik ve kayıt linki: https://black-sea-online-matchmaking.b2match.io/

Not: Etkinliğe katılım ücretsiz olup, detaylı bilgi ve/veya Türkçe - İngilizce tercüme ihtiyacı bulunan firmalarımız odamız Proje Koordinasyon Birimi /Avrupa İşletmeler Ağı (Trabzon) ekibi ile aşağıdaki iletişim kanallarından irtibata geçebilir.

Elif DUMAN, Seda HINDISTAN, Ahmethan KULAKSIZOGLU

Tel: 0462 326 80 70 - Dahili: 270, 282, 277

E-mail: elifduman@ttso.org.tr; sedahindistan@ttso.org.tr; ahmethankulaksizoglu@ttso.org.tr