Ticaret Bakanlığı’nın 11.05.2022 tarih ve 74519397 sayılı  yazısında, Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticari İşbirliği mekanizmasının 10. Dönem Toplantısı'nın 21 Haziran 2022 tarihinde Ankara'da düzenlenmesinin planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak mutabakat zaptında yer almak üzere Türkiye-İsviçre ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

İsviçre ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (E-posta: oftso@tobb.og.tr) iletilmesi gerekmektedir.