Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda, Türkiye-Macaristan Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 7. Dönem Toplantısının KEK eş başkanı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Peter SZİJJARTO eş başkanlıklarında 11 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında kullanılmak üzere Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüş ve önerilerinizin TOBB’a iletilmek üzere en geç 11 Ekim 2020 mesai bitimine kadar Odamıza (oftso@tobb.org.tr) iletilmesini rica ederiz.