Değerli Üyemiz;

Ticaret Bakanlığı'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne 16 Ekim günü ulaşan 15.10.2020 tarihli ve 58260790 sayılı kayıtlı yazısı ile, Senegal Dışişleri Bakanı Sayın Amadou Ba'nın 21 Ekim 2020 tarihinde ülkemize yapacağı ziyareti vesilesiyle 5. Dönem KEK Toplantısının 20-21 Ekim 2020 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Senegal ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinizin en geç 19 Ekim 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza (cankiritso@gmail.com) iletilmesi gerekmektedir.