MENU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) liderliğinde, Adana Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yürütülen "Güneydoğu Asya Birliği Üye Ülkeleri (ASEAN) ile Türkiye Arasında İş Diyaloğu Platformu Kurulması Projesi", Türkiye ile ASEAN üye devletleri arasında ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda diyalog ve bütünleşme yaratacak sürdürülebilir araçların yaratılmasını amaçlamaktadır.

Proje kapsamında, Endonezya'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimiz Burak Avcı ile Endonezya Ticaret ve Sanayi Odası İkili Komiteler Daire Başkanı Agus Nuruddin'in katılımlarıyla 21 Temmuz 2023 Cuma günü 10:00-11:30 saatleri arasında "Endonezya Ülke Toplantısı" düzenlenecektir. Toplantının Gıda ve İçecek Sektörü Paneli kısmında, Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği Genel Sekreteri İpek İşbitiren ile Endonezya Gıda ve İçecek Sektörü Derneği Başkanı Adhi S.Lukman yer alacaktır.

Online olarak gerçekleşecek toplantıya https://forms.office.com/r/VJs10aWdkx linki üzerinden kayıt yaptırılması gerekmekte olup toplantı bilgileri aşağıda yer almaktadır:

Katılım linki: https://tobb-org.zoom.us/j/93383900744?pwd=YU5LbDdxNWg3bjZKalBTZ1c1MzVPQT09 

Toplantı Kimliği: 933 8390 0744

Parola: 360112

Etkinlik Katılım Linki