Ofspor'un sorunlarını çözmek ve layık olduğu yere taşımak için uzun süredir özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ofspor Yönetiminden Başkan Olcay Saral ve Genel Sayman İsmail Hakkı Solaklı odamızı ziyaret ettiler. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 10. sırada bulunan Ofspor'un Başkanı Olcay Saral özellikle yakaladıkları mali disiplin ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek Of'un tüm dinamiklerinin kendileri ile birlikte olduğunu hissetmek istediklerini vurguladı.Başkan Olcay SARAL desteklerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyoruz dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ise bu ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini , Of un layık olduğu yere taşınması için gayret gösterdiklerini ve bu doğrultuda Of'un farklı bir yüzü olan Ofspor' a desteklerinin her zaman süreceğini belirtti. Sosyal medyada verdiği mesajlarla ülke gündemine oturan Başkan Olcay SARAL a futbolumuzun güldürürken düşündüren başkanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Erdal SARAL , çalışmaları ve özellikle mali konulardaki başarıları nedeniyle kendilerini tebrik etti. ''Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bugsaşspor karşılaşması ile başlayacak olan ligin ikinci yarısında Ofspor'umuza başarılar diliyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.