KALİTE YÖNETİM BELGESİ’NE SAHİP OLAN OFTSO , ‘BELGE YENİLEME TETKİ’NDEN BAŞARIYLA GEÇTİ. TSE DENETÇİLERİ KALİTESİNE TAM NOT VERDİ.

Akredite olarak adından başarıyla söz ettiren Of Ticaret ve Sanayi Odası , ISO 9001 2008 Kalite Yönetim Belgesi’ni yeniledi.

TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi belgelesine sahip olan Of Ticaret ve Sanayi Odası'nda TSE tarafından belge yenileme tetkiki gerçekleştirildi. Aralık ayında gerçekleşen tetkikte Baş Tetkik Görevlisi Eşref ÇAKIROĞLU kalite yönetimine ilişkin sorumluluklarımızı ve kalite dokümanlarını inceledi. 1gün süren tetkikte odamızın sunmuş olduğu hizmetlerin TSE standartlarına uygun olduğunun tekrar tescil edilmesinin ardından , TSE tarafından 2007 yılından beri var olan TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi belgemizin yenilenmesine karar verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ''Odamız denetim sonucunda Kalite standartlarına uygun hizmet verdiğini, TSE ISO EN 9000 Kalite Yönetim sistemi belgesini yenileyerek göstermiştir. Bizler üyelerimize hizmet verirken en iyi nasıl hizmet sunabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Bunun da TSE tarafından tescillenmiş olduğunu görmek

hizmetlerimizin ne kadar yerinde olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Kaliteden taviz vermeyen üstün hizmet anlayışını ve kaliteye verilen önemi devam ettireceğiz.''dedi.