Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir gururla kutluyoruz.

TBMM 94 yıl önce olduğu gibi bugün de milli bağımsızlığımızın, devletimizin ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin ve geleceğimizin en önemli teminatıdır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir.Bağımsızlık ve egemenlik vazgeçilmez değerlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Of İş Dünyası adına Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlarken, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen dava arkadaşlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyor, çocuklarımızın bayramını kutluyor bu vesile ile tüm dünya çocuklarına sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik diliyoruz.

Of Ticaret ve Sanayi Odası