Turgutlu Ticaret Sanayi Odası Meclis üyeleri ve eşleri çıktıkları Doğu Karadeniz programı kapsamında ilçemizi ve odamızı ziyaret etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyetini  Of Ticaret  ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü , Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali SARIALİOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik ÇAKIROĞLU ,  Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz BULUT , Olcay SARAL, Erdal ÖZÇELİK ve İsmail Hakkı SOLAKLI    kabul etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerini  ilçemizde  görmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Erdal SARAL ;       Of Ticaret ve Sanayi Odası'nın  Of 'taki faaliyetlerinden bahsederek iki  ilçenin  bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde daha ileri seviyelere ulaşabileceğini ve kendilerini ağırlamaktan duyulan memnuniyeti vurguladı. Ziyarette, bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü.

Turgutlu  Ticaret  ve  Sanayi  Odası  Yönetim  Kurulu  Başkanı  Faruk Aydın  “Biz Ticaret ve Sanayi Odaları olarak  bulunduğumuz  yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız. Diğer odalarla yakın işbirliği içinde etkili çalışmalar yapmak istiyoruz” diyerek kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasından gelen misafirlerimize  ilçemizin önemli sanayi kuruluşlarından olan  ÖZÇAY Çay Fabrikasında kuruçay imalatını görme fırsatı sunuldu.

Ziyaret sonunda Oftso ve üyeleri adına Başkan Erdal SARAL tarafından konuklara içerisinde  Özçay ın farklı ürünlerinin yer aldığı  paketleri takdim etti .

Ayrıca Yönetim Kurulu üyemiz ve Ofspor Yönetm Kurulu Başkanı Olcay SARAL Turgutlu Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Semizler ve  Yönetim Kurulu Başkanı  Faruk Aydın'a  OFSPOR ürünlerinden oluşan  paketleri takdim etti.