Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu , yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz ü makamında ziyaret ederek başarılar dilediler..

Oftso dan Yeni İlçe Emniyet Müdürüne ziyaret...

Of Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali SARIALİOĞLU,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik ÇAKIROĞLU , Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz BULUT Olcay SARAL, Erdal ÖZÇELİK , İsmail Hakkı SOLAKLI,Genel Sekreter Murat ZIRIH görevine yeni başlayan ilçe Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi..

Odamız ve üyelerimiz adına hoşgeldiniz diyerek sözlerine başlayan Başkan Erdal SARAL yeni müdürümüzün ilçemize katkı sağlayacağını belirterek Of un güvenli ve huzurlu bir İlçe olduğunu,  halkın sağduyulu olması nedeniyle asayiş olaylarının az yaşandığı bir İlçe'de görev yapacağını söyleyerek Türköz'e , başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye'nin çeşitli İl ve İlçeleri'nde ve son olarak İstanbul da görev yapan ilçemizin yeni Emniyet Müdürü Murat TÜRKÖZ, , Of İlçesine atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Türköz ilçemizin huzur ve güvenliği için birlikte güzel çalışmalar yapabilmeyi arzu ettiğini belirterek Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.