Of TSO Yönetim kurulu üyeleri, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Oftso dan Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret...

Daha önce Of Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Kabahasanoğlu, Anadolu Lisesinde yakalanan bşarı oranının ilçemize diğer ilçelere göre üst sıralara taşıdığını belirtti.Kabahasanoğlu geçmişten gelen birikimleriyle hayata geçirmeyi düşündükleri Fen Lisesi ve yeni okul binaları gibi projeler hakkında bilgiler verdi

Kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri eğitimde ilçemizi bir adım ileriye taşıyabilecek her türlü projede destek olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarete  Of Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali SARIALİOĞLU,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Şefik ÇAKIROĞLU , Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz BULUT ,ErdalSARAL,Olcay SARAL, Erdal ÖZÇELİK , İsmail Hakkı SOLAKLI ve Genel Sekreter Murat ZIRIH    katıldılar.