Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı her ildeki oda ve borsaların 3 ayda bir yaptıkları müşterek değerlendirme toplantısı  OF ta gerçekleştirildi.  Of Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyonunda düzenlenen    toplantı OF-Hayrat karayolu  üzerindeki Derekenarı Tesisleri’nde yapıldı. Toplantıya, Of Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile 3 kuruluşun yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katıldı. Toplantıda çay ve fındık  sektöründeki gelişmeler değerlendirilirken, Arsin’de kurulması kararlaştırılan yatırım adası, özellikle Arap ülkelerinden gelenlerin artmasıyla hareketlenen turizm sektörü , kurulması düşünülen Lojistik Merkez gibi konular ele alındı.