5174 Sayılı Kanuna göre her yıl Mart ve Eylül ayında yapılması gereken Of Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Uzungöl Kilpa otelde yapıldı.

Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Yapıldı...

10 grupta 5 er meslek komitesi üyesinin katıldığı toplantının  ardından iki gün süreyle Meslek Komite üyelerine sırasıyla Kosgeb, Tkdk ve Doka destekleri uzmanlar tarafından anlatıldı.

Toplantıya Oftso Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanı ile Meslek Komite üyeleri katıldı.

OFTSO  bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin, sorun ve önerilerini dile getirdikleri "Mart Ayı Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı", Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL yönetiminde gerçekleşti.

2015 yılı ilk dönem müşterek meslek komiteleri açılış konuşmasını yapan  OFTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL ''yönetim olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi  İstişareyi çok önemsiyoruz. Sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek için istişare ortamları oluşturmaktayız .Meslek Komitelerimiz, Oda - Üye kaynaşmasında en önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Meslek komitelerimiz bizler için çok önemlidir. Komitelerimizin mesleki sorunlara karşı göstereceği duyarlılık bizleri mutlu edecektir.Şimdiden  Odamıza ve üyelerimize sağlayacakları katkılardan dolayı  Yönetim Kurulum adına, Meslek Komitelerimize çok teşekkür ediyorum.''dedi.

Daha sonra meslek komiteleri üyeleri sektörleri ile alakalı  sorunları dile getirdiler. Sorunları ve öneriler kayıt altına alınarak raporlama çalışmaları başlatıldı..

Müşterek toplantının ardından Uzman Yardımcısı Emirhan EMİR, KOSGEB in,

Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Selahattin Kaya TKDK nın, Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kemal AKPINAR  ve  Uzman Murat KARACA da  DOKA destekleri ve desteklere nasıl ulaşılacağı konularında meslek komitesi üyelerini bilgilendirdiler.