Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü de yapmış olan, son olarak Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevini yürütürken milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden hemşerimiz Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay odamızı ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, odamızı ziyaret ederek yöneticilerimizle biraraya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü ve Yönetim Kurulu üyemiz Cengiz Bulut' un hazır bulunduğu ziyarette oda ve çalışmaları hakkında bilgi verilen Atalay, başarılı çalışmalarımızdan dolayı yöneticilerimizi kutladı.

Odamızın projeleri ile Bölge için turizm yatırımları ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyarette Atalay, “Bölgemiz turizmde bir ivme yakaladı. Bunu sürdürmek ve artırmak elimizde. Konaklama ile ilgili bir takım sıkıntılar var. Ancak bunları aşmak için de girişimler var. Biz Trabzon’un tanıtımının ve turizminin en önemli argümanın spor olduğunu düşünüyoruz. Trabzon’da yapacağımız spor organizasyonları ve Trabzonspor’la Ofspor’la bölgenin diğer markalarını tanıtabiliriz. Spor organizasyonlarını Trabzon’a alıp bölgeyi sadece Araplara değil tüm dünyaya tanıtabiliriz. Bunlar için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Mazeret üretmeden sorun çözmek beceri ister. Biz bunları daha önce yaptık şimdi hedefi yükselttik. Trabzon’u 2023’te bambaşka bir şehir haline getireceğiz.

Türkiye'de 365 oda-borsa arasında Akredite edilmiş ve beş yıldızlı hizmet veren 191 oda borsadan birisi olan Of Ticaret ve Sanayi Odamızın da Kurumsallaşma ve kaliteli hizmet adına diğer sivil toplum kuruluşlarımıza da örnek oluşturmasını ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz'' dedi.