TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Kurul Başkanı Evrim Aras Başkanlığında TOBB İstanbul Hizmet binasında toplandı.​ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras başkanlığında ilk kurul toplantısını gerçekleştiren yeni kurul üyeleri, çalışma döneminde kısa ve orta vadede gerçekleştirilmesi planlanan hedefler üzerinde görüş alışverişinde bulundular. Toplantıya katılan kurul üyeleri, İl Kurullarının yapmış olduğu başarılı faaliyetlerin başarı kazanmış faaliyetlerin görünürlüğünün artırılması, yaygınlaştırılması gerektiği ve diğer illere örnek olması hususunda çalışmalar yapılmasına, üniversitelerle işbirliği içerisinde çalışmalar yürütülmesine vurgu yaptılar. Mevcut kadın girişimcilerin ihtiyaç duydukları konular tespit edilerek; özellikle pazarlama, mali yönetim gibi konularda eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesi gerektiğini söylediler. Engelli kadın girişimciler ve engelli istihdamı için kolaylaştırıcı ve teşvik edici çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine vardılar.