TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri Müşterek ilk Toplantısı TOBB İstanbul hizmet binasında gerçekleştirildi.​ TOBB Kadın ve Genç Girişimci Kurullarının ortak faaliyet konularının görüşüldüğü toplantının açılış konuşmalarını yapan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras ve Genç Girişimciler Kurul Başkanı Ali Sabancı, kurulların birlikte oluşturacağı sinerji ve sağlanacak güç birliği ile yapılacak ortak çalışmaların önemine vurgu yaptılar. Toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında Girişimcilik Kurullarının kurulduğu günden bu yana çok önemli mesafer katedildiği ifade edilirken, gelinen noktada alt yapının güçlendirildiği ve sözkonusu kurullar sayesinde girişimcilik kavramının Anadolu’ya yayıldığı vurgulandı. Yine bu süreç içerinde İl Kurullarının proje yapma kapasitelerinin geliştiği ve illerde çok başarılı projelerin yapıldığı, bu projelerin diğer illere örnek olması açısından anlatılması ve başarılı modeller olarak gösterilmesi gerektiğine değinildi.