Of Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik ‘KOBİGEL’ desteği hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Trabzon KOSGEB İl Müdürü Mehmet TURHAL , Of Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali SARIALİOĞLU, Bayram Şefik ÇAKIROĞLU ve oda üyeleri katıldı. TRABZON KOSGEB İl Müdürü Mehmet TURHAL toplantıda yaptığı konuşmasında "Destek Küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin , rekabet güçlerinin arttırılması amacıyla projelerinin desteklenmesinden ibarettir. Proje kapsamında, başvuru sahipleri personel giderleri, makine-ekipman, yazılım gibi faaliyetlerden destek alabilecekler. Bu anlamda KOBİGEL yatırımcılar için önemli bir proje" dedi. Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.