Of Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleceğini planlamak adına düzenlenen Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Of Sahil Hasbahçe Tesilerinde Dış Paydaşlarla Durum Analizi Çalıştayı düzenledi. Çalıştayda Oda Yöneticileri vetüm paydaşlar ilçenin güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirdiler. Dr. Yüksel Vardar’ın yönettiği toplantıya Of Kaymakamı Eyüp Fırat, OF TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Meclis Başkanı Zuhal Akyüzlü, Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Genel Sekreteri Hakan Gürhan, TTSO Akreditasyon Sorumlusu Emre Bozalioğlu, Trabzon Ticaret Borsası Genel Sekreteri Şükrü Eryüz, Trabzon Ticaret Borsası Akreditasyon Sorumlusu Özlem Arslantürk, TKDK Uzmanı Murat Uzunali,, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda Başkanları, Sivil Toplum Temsilcileri, Banka ve Fabrika Müdürleri ile Daire Amirleri katıldı. Of Ticaret ve Sanayi Odası nın 2017-2020 yılları arasında planlanan faaliyet ve hizmetleri hakkında katılımcıları bilgilendiren Dr. Yüksel Vardar; “ Odamız, mütevazi yapısı ve kadrosuna rağmen önemli çalışmalar yürütüyor. Bugün burada 2017-2020 yılları arasını kapsayan Stratejik Plan çalışmamızın dış paydaşlarımızla durum analizi çalıştayı için toplandık. Katılımınızdan ve çalışmalarımıza vereceğiniz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Katılımcıların söz alarak fikirlerini paylaştığı toplantının ardından teşekkür konuşması yapan Of TSO Başkanı Erdal Saral; “Buradaki birlikteliği her zaman sağlayıp sesimizi hep birlikte daha gür çıkartabilirsek buradaki problemlerin çoğunu rahatlıkla çözebiliriz. Biz ilçedeki problemleri biliyoruz ama bu problemleri çözüme ulaştırabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bunun için sizin fikirleriniz bizim için önemli. Bu yol haritasında hepinizin desteğine ihtiyacımız var” ifadelerine yer verdi.